Nieuws Pastoorshof

Info avond verenigingen

Op woensdag 11 oktober 2017, om 20 uur  organiseert de stichting Jeugd- en Verenigingsbelangen weer een informatieavond voor afvaardigingen van alle gebruikers van Pastoorshof.

We zullen dan wederom een overzicht geven van de organisatie, de lopende zaken, toekomstplannen en financiële situatie. Ook zal er ruimte zijn voor vraag en antwoord.

We hopen op een grote opkomst. De koffie en thee staat klaar vanaf 19.30!

 

 

Nieuw bestuurslid

Vanaf medio december 2015 is ons bestuur aangevuld door Sjoerd Reijmer. Sjoerd is in het dagelijks leven logistiek manager. Als bestuur zijn we erg blij dat Sjoerd (29 jaar) ons team komt versterken en wij wensen hem veel succes.

De zonnepanelen op het grote dak
De energieopbrengst vanaf 6 juni 2015 t/m 4 september 2015

Laatste Nieuws

4. sep, 2015
Pastoorshof Groenste Huis van de Wijk
Vanaf 6 Juni 2015 is op het grote dak van de gymzaal, alsmede de daken van de kleedlokalen en multifunctionele ruimte, een groot zonne-energie systeem geïnstalleerd door De Zonnefabriek. Intussen heeft het systeem de hele zomer op volle toeren gedraaid en is electrische energie opgewekt, per 4 september, van meer dan 10.000 kWh! Hiermee wordt de totale electrische energie behoefte van het gemeenschapshuis in Lomm meer dan afgedekt. Mede dankzij een provinciale subsidie kon Pastoorshof dit systeem aanschaffen. In bovenstaande plaatje is de situatie van 4 september weergegeven.
11. dec, 2014
Hay van Dijk volgt Rob Willemse op
Op 1 Januari 2015 zal dhr. Hay van Dijk de voorzittershamer na 15 jaar overnemen van dhr. Rob Willemse. Hay is geen onbekende in het Lommse verenigingsleven en heeft diverse bestuursfuncties bekleed, o.a. bij de harmonie. Ook is Hay een van de initiatiefnemers van de stichting Zorg Om Naasten (ZON) die wekelijkse dagbesteding organiseren voor de oudere medemensen. Rob Willemse zal zitting blijven houden in het bestuur.
1. nov, 2014
Wim Weijs benoemd tot Erelid
Tijdens de open informatie avond voor verenigingen in September is dhr. Wim Weijs benoemd tot erelid van de Stichting Jeugd en Verenigingsbelangen. Wim heeft zich vele jaren als bestuurslid ingezet voor Pastoorshof en heeft hiermee een grote bijdrage geleverd aan ons gemeenschapshuis. Nog steeds wordt er regelmatig nog een beroep gedaan op de kennis en het netwerk van Wim en staat hij nog altijd klaar voor de belangen van ons gemeenschapshuis.

Nieuwe LED verlichting in de zaal

Misschien is het u al opgevallen! Sinds begin mei 2014 is de oude TL-verlichting in de grote zaal door LED-Depot in Lomm vervangen door moderne, energiezuinige LED lampen. Hierdoor is er nu een veel mooiere, intensere en gelijkmatigere verlichting in de zaal tijdens gymnastiek en sportactiviteiten. Zie ook de link op de website van LED Depot: http://led-depot.nl/index.php/nieuws/10-gemeenschapshuis-lomm

 

 

Gemeenschapshuis Pastoorshof introduceert nieuw logo in 2013

 

Met dit logo willen we ons vernieuwde en uitgebreide gemeenschapshuis vanaf nu presenteren. De huisstijl is ook reeds doorgevoerd in de belettering en versiering van de glazen oppervlakten aan de voorgevel, alsmede op het nieuwe koffieservies.

Op 10 november hebben we een open dag gehouden om onze nieuwbouw te presenteren. Het werd een druk bezochte middag met dank aan allen die hier een bijdrage aan hebben geleverd.

Nicole Bugdoll gaat Annelies assisteren als 2e beheerder, bij de werkzaamheden in het Gemeenschapshuis